Escàndol a la casa reial britànica: el príncep Guillem oculta el positiu en coronavirus

Els Windsor haurien amagat a la premsa el positiu del seu hereu, que va continuar amb l'agenda oficial per evitar les sospites

El príncep Guillem d’Anglaterra és protagonista avui dels mitjans de comunicació britànics. The Sun assegura en exclusiva que l’hereu dels Windsor va estar contagiat de coronavirus el passat mes d’abril, el que va ocultar. La BBC confirma aquesta informació, un escàndol que ha fet molt de mal a la presumpta transparència de la Casa Reial.

Expliquen que Guillem va patir els símptomes més comuns de la malaltia, amb febre i dificultats respiratòries. El Palau de Buckingham va decidir no compartir aquesta informació per no preocupar encara més la població, que pocs dies abans havien conegut el positiu del príncep Carles i també el del primer ministre Boris Johnson.

El mateix príncep hauria reconegut al mitjà que no volia augmentar l’angoixa de la nació. El duc de Cambridge va ser tractat pels seus metges durant la quarantena, la que va passar a la residència familiar de Norfolk. Sembla que ni Kate Middleton ni els nens van contagiar-se.

El príncep Guillem i Kate Middleton   Europa Press

El príncep Guillem i la seva dona, Kate Middleton / Europa Press

Per tal que no es filtrés la notícia i tampoc no se sospités, Guillem va continuar amb la seva agenda oficial de videotrucades com si res no estigués passant. Ara que la notícia s’ha filtrat a la premsa, però, són molts els monàrquics britànics que diuen sentir-se ofesos i enganyats. Recordem que Guillem és l’esperança del tron anglès, que es prepara a poc a poc per al comiat de la reina Elisabet. 

Nou comentari