El Món
Greta Thunberg, humiliada per Carmen Lomana: “Nena malalta patètica”

Greta Thunberg ha aconseguit col·locar els perills del canvi climàtic a la primera línia informativa. La jove activista sueca s’ha convertit en un autèntic fenomen de masses, el que li comporta molts aplaudiments però també detractors. Entre els més crítics amb ella? Carmen Lomana, que centra la seva columna de ‘La Razón‘ en criticar-la.

“Els psicòlegs diuen que és important comunicar-nos i explicar les nostres coses als amics. Diuen que les dones vivim més perquè parlem més. Doncs si és qüestió d’actitud i comunicació, no entenc aquesta cara d’enfadada i pertorbada que té la nena Greta Thunberg. Sempre delata un estat d’ànim desagradable. Em sembla horrible. Serà un gest de menyspreu davant d’un món que no pensa com ella? O és impostat i après? Potser està farta de l’explotació i el negoci que ha fet rics els seus pares a costa de les filles”, engega la socialité d’una manera contundent.

Greta Thunberg durant una protesta

Greta Thunberg durant una protesta / Europa Press

Lomana insisteix en la crítica recurrent que fan a Thunberg: “L’activista sueca de 16 anys hauria d’estar a l’escola i tractant-se els seus múltiples problemes psicològics. Els seus progenitors han confessat que pateix síndrome d’Asperger, el que ella ha convertit en un súper poder que la fa viure i actuar amb una absoluta intransigència gairebé utòpica. Sembla que la manifestació més comuna del TOC és un sentiment de fàstic a qualsevol objecte contaminant i els seus pares han donat cobertura a aquests trastorns culpant al sistema. El fàstic que conviu en ella és una emoció primitiva que ha convertit en bandera tot allò que resulti devastador per al planeta”. 

“Aquesta pobra nena malalta als 10 anys després de veure un documental sobre la contaminació que li van posar a l’escola va entrar en pànic i va caure en una profunda depressió que la seva família ha sabut aprofitar, tot fent-se vegana i creant un espectacle molt rendible”, deixa caure.

Però no contenta amb això, critica que Greta hagi vingut a Madrid a participar en la cimera pel clima: “Per què no es presenta a Pequín o Moscou a muntar el numeret, que allà contaminen de manera atroç? Tinc la sensació que han vingut a Madrid a passar-ho bé i a prendre un pernil magnífic amb les nostres excel·lents reserves de Rioja o Rivera del Duero”. 

Carmen Lomana colla daurat  Europa Press

Carmen Lomana /  Europa Press

Culpa de tot als seus pares, qui considera els responsables: “Els hi asseguro que quan la veig amb la mirada d’embogida i arrufant les celles, em pregunto com es pot permetre aquesta explotació. I el que és pitjor, muntar aquesta bogeria a la seva arribada a Madrid com si fos una estrella de rock”. 

Nou comentari

Comparteix