El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els negocis d’Ana Rosa Quintana multipliquen els seus beneficis en l’any més difícil
  • CA

Bones notícies per a Ana Rosa Quintana. La presentadora de Telecinco deu ser de les poques empresàries que ha aconseguit grans beneficis durant l’any 2020, marcat per la pandèmia de la Covid-19. Als guanys que obté amb la seva feina com a presentadora de ‘El Programa de Ana Rosa’ cal sumar els que li donen la resta de les seves empreses, amb les quals ha engreixat el seu patrimoni en els últims anys. L’any 2020, la seva societat Otelum S.L. va registrar un benefici de 4,5 milions d’euros, segons figura en el Registre Mercantil, i ha publicat el digital ‘Voz Pópuli‘.

Aquesta entitat compta amb participacions directes o indirectes en una quinzena de societats, entre les quals es troba Unicorn Content, la productora del programa que presenta, de la qual Otelum disposa el 51% dels títols. Totes elles conformen el conglomerat empresarial de la periodista, que disposa d’actius en diversos sectors.

En l’últim informe anual de comptes d’Otelum -en la qual figura també el fill d’Ana Rosa com a soci– s’especifica que el seu objecte social és “la prestació de serveis a particulars, empreses, ens administratius de tota mena d’assessorament i serveis auxiliars de caràcter jurídic, fiscal i comptable”, així com les tasques de “gestió, explotació, arrendament, subarrendament de gabinets o despatxos”.

Ana Rosa Quintana | Telecinco

L’any 2019, l’última línia del seu balanç va reflectir un benefici de 367.405 euros, mentre que un any després aquesta quantitat va ascendir fins als 4,5 milions. És a dir, malgrat la complexa situació sanitària i econòmica que es va viure a tot el món l’any 2020, aquesta societat va aconseguir un molt millor rendiment que l’any anterior. Fonts de l’empresa han explicat a ‘Voz Pópuli’ que la millora dels resultats de l’exercici 2020 es deu a la concurrència de “plusvàlues” que “són fruit de les inversions en diferents sectors”, però no han volgut especificar de quins sectors es tracta.

Dins del seu informe de comptes, tot i això, es detalla que la societat compta amb construccions per valor de 2,1 milions d’euros, terrenys per 240.000 euros; mobiliari per 458.000, elements de transport per gairebé 95.000; i immobilitzat per més de 600.000.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa