Glòria Serra comparteix el secret de la seva pèrdua de pes: “M’he aprimat 20 kg”

La periodista catalana comparteix el secret del seu impactant canvi físic

Glòria Serra ha acudit a El Hormiguero per promocionar la nova temporada d’Equipo de Investigación. La mítica periodista catalana ha recordat alguns dels seus èxits més importants i també ha destacat la dificultat de les cerques que fan: “Volem parlar de la mort de La Veneno i la investigació que es va realitzar. Justament avui ha arribat una nova prova al cas i ho hem hagut de tornar a gravar tot”.

Un dels temes que més ha encuriosit a l’audiència, però, té a veure amb el gran canvi físic que ha experimentat aquests últims anys. La presentadora s’ha aprimat 20 kg, el que ha donat ales a Pablo Motos per voler saber com ho ha aconseguit: “El problema va ser que vaig engreixar 20 kg quan vaig deixar de fumar. Vaig trigar un any i mig en perdre’ls i va ser llavors quan la gent em va començar a preguntar com ho havia fet”.

El truc? La constància: “No existeix cap secret. Dedicació i constància, menjar bé i fer esport. Intento controlar-me i quan veig que m’he passat, freno en sec”. Poc després acabava reconeixent que estava fent aquesta entrevista sense haver menjat res abans: “Tranquil, Pablo, no em desmaiaré”.

Glòria Serra, entrevistada a El Hormiguero / Antena 3

Una conversa simpàtica i amena que ha aconseguit molt bona audiència.

Nou comentari