El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Glòria Serra, contagiada de coronavirus
  • CA

Glòria Serra no estarà al capdavant de l’Equipo de investigación d’aquest divendres. Molts s’han preguntat com és que la catalana no apareix en la promoció del programa, el que avui parlarà de Los cachorros ultras i en el que es donarà veu a joves de la ultradreta espanyola. Fa un parell de dies, també preocupava no veure-la en els premis Ondas i es veia forçada a justificar la seva absència: “S’acomiaden Andreu Buenafuente i Luis Fernández, no puc anar als premis Ondas ni al happening de Pedro Vallín… Em poso malalta uns dies i el meu món s’enfonsa”. No va especificar què li passava, però ha estat La Sexta qui ha confirmat que s’ha contagiat de coronavirus.

En un tuit oficial del programa, expliquen que Glòria Serra no treballarà aquest divendres: “Per primera vegada en 11 anys, Glòria Serra no posarà la veu a Equipo de Investigación. Només la Covid ha pogut amb ella. Recupera’t aviat, Glòria”. A més a més, afegeixen que Jalis de la Serna serà el seu substitut en aquesta ocasió. No han donat més detalls sobre quan es va contagiar o sobre com es troba, però sembla que ja faria uns quants dies tenint en compte que aquests programes s’acostumen a gravar amb antelació.

Ella no ha escrit cap missatge a la xarxa donant detalls, simplement s’ha limitat a confirmar que està malalta. D’aquesta manera, amb la confirmació de la cadena, es fa oficial que la periodista catalana se suma a la llarga llista de famosos que s’han contagiat de coronavirus aquest últim any i mig. Ara els fans esperen que es recuperi ràpidament per poder tornar a la feina i que no li quedin moltes seqüeles derivades d’aquesta malaltia que ens persegueix a tots. La Sexta confia que el programa agradi igualment i que faci una bona audiència, el que és probable tenint en compte que la promoció ha generat molta controvèrsia i expectació pel testimoni d’una jove que reconeix amb orgull que creu en els valors de la ultradreta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa