El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Glòria Serra: “El conflicte català és esgotador però acabarà aviat”
  • CA

Glòria Serra ha concedit una entrevista a ‘Liarla Pardo’ en la qual ha deixat clara la seva postura respecte al conflicte català. Primer de tot, però, ha volgut criticar obertament tots els polítics: “La política s’està influenciant per la part dolenta del futbol. En aquest esport ho puc entendre perquè és un espectacle, però a aquesta gent l’estem pagant perquè facin la nostra vida millor. El problema és que la política s’ha convertit en una lluita de poder”. 

Considera que els polítics es preocupen més per ocupar el tron que per millorar la vida dels seus votants. Una situació que també ha viscut Catalunya: “Aquí hem viscut molt d’això. Sense aquest factor de lluita entre ERC i JxCat, de fet, la política hauria estat diferent. Aquest factor ha distorsionat els actes dels polítics, que ens han afectat a tots. Només hi ha lluita de poder, intentar col·locar-se allà ells mateixos i els seus vint mil amics”. 

Glòria Serra a 'Liarla Pardo' La Sexta

Glòria Serra a ‘Liarla Pardo’ / La Sexta

Es mostra optimista, això sí, i deixa clar que està convençuda que el conflicte amb Catalunya se solucionarà: “Tinc l’esperança que Catalunya torni a la normalitat, que sigui més aviat que tard. Ningú no pot aguantar a sobre de l’onada durant molt de temps, ni tan sols els millors surfistes. Hi ha aigua de veritat, però si una part de l’onada està inflada amb lluita de poder… Perquè això també està passant a Madrid, que estan fent servir la bandera catalana per tapar altres coses i mancances”.

Una situació que desespera la periodista: “Jo visc a Barcelona i treballo a Madrid… I tot aquest conflicte és esgotador. Noto que a sota de l’escuma de l’onada hi ha una altra cosa. Perquè quan jo era petita vaig veure com gent que s’havia matat entre ells van poder asseure’s a una taula i posar-se d’acord. Com no ho hem d’aconseguir ara? Seríem un fracàs com a societat”. 

Gloria Serra i Cristina Pardo La Sexta

La Sexta

Unes declaracions que revelen què pensa de tot plegat, una Glòria Serra crítica però optimista. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa