Gisela d’OT: altament sensible, desmoralitzada i amb pànic escènic

Gisela d’OT sempre ha estat molt sincera pel que fa a la seva vida íntima. Mai no s’ha amagat dels problemes que li ha generat la fama que li va comportar el pas per Operación Triunfo, del que ha tornat a parlar en una entrevista amb Jesús Vázquez a Mtmad. El presentador té un programa especial sobre salut mental en el que la catalana ha confessat que la pandèmia va afectar-li molt: “Ha estat un any molt dur per a mi i per a tots, és clar. Jo acabava d’actuar als Oscars, tenia un munt de projectes i entrevistes. Per mi aquella actuació va suposar un renaixement de la meva carrera, però de sobte va arribar la pandèmia i tot va aturar-se”. En un principi va voler prendre-s’ho amb filosofia i optimisme, però la cosa va anar empitjorant i no va saber gestionar-ho: “Vaig començar a desmoralitzar-me perquè em feia por el virus, em feia por emmalaltir, perdre algun ésser estimar, quedar-me sense feina, no poder pagar les factures… Tenia por a tot i no vaig saber què fer“. Per tal d’intentar tornar a estar bé, va començar a veure vídeos d’autoajuda i assistir a xerrades online“.

La cantant ha reconegut que ja havia acudit a teràpia abans, fins i tot, de ser famosa. En el seu cas, tot venia derivat del PAS que pateix, en estar diagnosticada com una persona altament sensible: “Això fa que tot t’afecti més i que digereixis les coses d’una manera diferent”. A més a més, ha sentit pànic escènic i ha necessitat ajuda per treballar-lo: “Necessito estar concentrada en el present, perquè sempre em disperso. Necessito una veueta o una vibració, abans que el meu cap marxi a un altre lloc”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo de l’entrevista / Mtmad

Una conversa sobre salut mental que també donava ales a Jesús Vázquez per sincerar-se: “Jo sóc carn de psicòleg des de nen i això s’ha de normalitzar. A l’escola deien el meu nom per megafonia perquè anés al psicòleg i la resta de nens reien i em deien que estava boig”. Afortunadament anar a teràpia s’està normalitzant cada vegada més, el que presentador i entrevistada han aplaudit.

Nou comentari