El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gisela d’OT denuncia haver estat víctima d’una estafa
  • CA

Gisela Lladó és una de les exconcursants d’Operación Triunfo que més ha triomfat en el món de la música. La cantant catalana va captivar el públic amb la seva veu dolça, la que també la va ajudar a signar un contracte amb Disney. El coronavirus ha perjudicat els artistes que, com ella, s’han quedat sense poder celebrar concerts multitudinaris. En el seu cas, a més a més, col·labora en una obra de teatre que també s’ha vist afectada per les restriccions en el món de la cultura.

Avui Gisela és notícia precisament per un problema que s’està multiplicant durant els mesos postconfinament. La cantant ha denunciat que un centre de Màlaga està enganyant en promocionar un espectacle que la tindria a ella de protagonista: “Anuncien que el dia 3 de gener estaré fent un espectacle i això és completament fals. Des d’aquí dic que és un anunci fals i que no hi assistiré”.

Una estafa de la qual ha volgut advertir als seus seguidors: “Prendrem les accions convenients perquè aquests enganys no tornin a passar”, revela Gisela.

Gisela denuncia una estafa feta en nom seu / Instagram

Ha acompanyat la denúncia, que ha publicat en els stories d’Instagram, d’una crida contra la publicitat enganyosa que intenta aprofitar-se de les cares conegudes: “Demano que retirin de les seves xarxes socials l’anunci on promocionen aquest espectacle”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa