El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gisela d’OT sorprèn els fans: “M’he aprimat 7,5 kg en només dos mesos”
  • CA

Gisela d’OT és una de les concursants del concurs musical que més ha triomfat. La catalana continua vivint de les seves cançons, així com de les col·laboracions que fa amb Disney. Avui és notícia per un tema completament diferent, però, molts estan parlant d’ella per l’última fotografia que ha publicat a Instagram.

La cantant ha reconegut que fa un parell de mesos que segueix una dieta, una rutina d’alimentació diferent a base de productes dietètics que l’ha ajudat a perdre 7,5 kg. Orgullosa del resultat, ha compartit una foto davant del mirall: “Doncs així anem amb la dieta! Ara quan acabi aquesta setmana farà dos mesos que estic cuidant-me l’alimentació. Són dos mesos de voluntat i perseverança”.

En roba interior i fent gala de ventre pla, Gisela ha rebut centenars de missatges de felicitació.

 

 

S’ha posat en mans d’una clínica especialitzada i d’una marca amb desenes de productes de tot tipus. Ella mateixa reconeix que no està sent fàcil, però que és possible: “Ells són els millors companys perquè t’ho fan més suportable! Aquesta setmana espero arribar a haver perdut 8 kg. Vull baixar encara un quilo o dos més, aquests últims són els més complicats però ho aconseguiré!”.

“Les dietes són dures, però la recompensa està allà i jo em sento fenomenal. Has de tenir voluntat, això és cert”, afegia en uns vídeos promocionals de la marca de productes dietètics que fa servir. Un canvi físic i d’alimentació que la fan sentir molt millor.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa