El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gisela triomfa amb una sessió de fotos al llit: “Diumenge dormo fins tard”
  • CA

Gisela és una de les concursants d’Operación Triunfo amb una carrera més fructífera. La catalana ha aconseguit viure de la música, el que no tots poden dir. Però en el seu cas, a més a més, continua amb un contracte amb Disney que l’ha fet tocar el cel a nivell internacional. Els seus seguidors adoren la seva veu dolça i el bon caràcter que evidencia tenir en les publicacions que fa a Instagram, on és cada cop més activa.

Es mostra natural, el que fa les delícies dels seus fans. Aquest cap de setmana, de fet, no ha tingut vergonya en reconèixer que dorm fins tard sempre que pot: “Que són les 12:30 h? Avui és diumenge, així que m’és igual! M’hi quedo una estona més, que demà ja és dilluns”, deia en el missatge que acompanyava una sessió de fotos des del llit.

Tapada només amb l’edredó, però perfectament maquillada. Els fans s’han quedat amb la boca oberta en veure les sis fotografies que ha compartit.

 

 

Els hi encanta la seva transparència, el que li han fet saber en desenes de comentaris positius amb els quals alaben la seva actitud. Un seguit d’imatges íntimes que converteixen aquesta publicació en una de les més aplaudides de la cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa