El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gisela participa en l’assaig clínic d’una vacuna contra el coronavirus: “Hem de ser més generosos”
  • CA

La cantant catalana Gisela ha decidit participar en l’assaig clínic d’una de les vacunes contra el coronavirus, amb el que pretén posar de la seva part per ajudar en la guerra contra la pandèmia. Ella mateixa ha explicat que va ser durant una visita rutinària a l’hospital que li haurien ofert la possibilitat de fer-ho: “En un principi em va fer una mica de por, però em van tranquil·litzar i em van dir que era bastant segur. Després de pensar-hi, vaig decidir participar perquè és important que tots aportem el nostre granet de sorra”, explica avui a Europa Press.

En aquest assaig clínic, ni el metge ni el pacient saben si la dosi que reben és vacuna o placebo: “Nosaltres hem rebut una vacuna i encara no hem tingut efectes secundaris. El 80% de les persones que estan a l’estudi no han tingut cap efecte i el 20% restant n’ha tingut molt lleus”, narra.

Gisela és conscient de la gravetat de la situació, el que l’ha motivat a fer tot el possible per ajudar: “Aquest és un virus que mata les persones que més estimes. M’ha ajudat a ser conscient que hem de ser més generosos“. Fa uns dies compartia les fotos del moment de la injecció.

“No, encara no estic vacunada! Però sí que estic dins d’un assaig clínic per provar una de les vacunes que ens poden arribar a posar. No sé si m’hauran injectat la vacuna o placebo, hauré d’esperar… Però el que sí que tinc clar és que hem de col·laborar en tot el que puguem perquè això passi aviat i aquesta és una de les maneres”, deia l’artista a Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa