El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Georgina Rodríguez se salta la quarantena i l’enxampen comprant roba

Cristiano RonaldoGeorgina Rodríguez estan passant la quarantena a Madeira, on es van traslladar després de l’ictus que va patir la mare del futbolista. La situació a Turín és molt preocupant, ja que es troba a la zona més afectada d’Itàlia pel coronavirus. Des que van arribar havien de mantenir-se en quarantena, ja que procedien del principal focus de contagi a Europa. 

Els paparazzi han enxampat al futbolista prenent el sol a la seva terrassa, mentre que la seva parella sortia de casa… per anar de compres. L’estat de Portugal encara no havia obligat als seus ciutadans a quedar-se a casa, però en el seu cas havia de fer-ho tenint en compte que ha de complir la quarantena.

Els fotògrafs del ‘Daily Mail‘ l’han vist sortint d’una botiga de roba, el que sorprèn tenint en compte que ella mateixa ha demanat als seus seguidors que no surtin de casa i ha tret pit del hashtag #yomequedoencasa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nosotros seguimos en casa ???Mamá te amo ??? #yomequedoencasa

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

A les fotos se la veu vestida completament de negre, amb una bossa beix i poc maquillatge. Unes compres que no són de primera necessitat, el que la col·loca en el centre de totes les crítiques per la mala actitud i el poc exemple que està donant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa