Geno Machado va ser una de les concursants de la primera edició d’Operación Triunfo. De la fornada de David Bisbal, Bustamante o Chenoa, la cantant va ser la primera expulsada del concurs. Allò no va evitar que la cadena l’escollís com a corista durant l’actuació de Rosa López a Eurovisió. Amb Europe’s living a celebration, Espanya va quedar en setè lloc a la classificació. El problema? Que en aquella actuació, Geno va fer un gir a destemps. Es va parlar moltíssim d’aquell error en la coreografia, el que encara li retreuen.

L’artista canària n’ha parlat en un parell de tuits que han acabat sent molt comentats. I és que l’artista ha acusat els fans d’Eurovisió de criticar-la i assetjar-la durant aquests últims anys: “Els fans d’Eurovisió m’heu assetjat durant 20 anys. No sabeu una cosa, però m’heu fet més forta”. I d’aquí, a confessar que pateix dislèxia: “Sabeu per què? Vaig tenir i tinc dislèxia i amb dos collons i molta feina s’aconsegueixen. Avui dia ja ho domino i ho tinc bastant superat. Gràcies a Poty i els meus companys per l’ajuda”.

“Mai no ho he dit perquè em vaig assabentar l’any passat en fer-me unes proves perquè el meu fill també la té. En fi, ara ho dic però que consti que després de 20 anys no és una justificació. Al contrari, és una p… perquè a la meva època aquestes coses ni es miraven”, ha explicat.

Aquests comentaris convertien el seu nom en tendència i l’omplia de crítiques, el que la forçava a justificar-se i intentar calmar els ànims: “L’assetjament es pot fer de moltes més maneres. A més a més, què sabeu de la meva vida? Esteu macos! Com us agrada un drama… Sou pitjor que jo! Feliç diumenge, fans d’Eurovisió!”.

Una polèmica que la torna a la primera línia mediàtica després de bastant de temps.

Nou comentari

Comparteix