El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Yuyee, l’exdona de Frank Cuesta, alliberada després de sis anys i mig de presó
  • CA

Frank Cuesta ha anunciat la millor de les notícies. La seva exdona, Alissa Yuyee, ha estat posada en llibertat després de sis anys i mig a presó. La mare dels seus fills va ser empresonada el 2014, després que la detinguessin a l’aeroport de Bangkok amb, presumptament, 0,005 grams de cocaïna a sobre. L’exmodel va ser condemnada a quinze anys de presó i a una multa de 45.000 €, quan mai no s’havia detingut ningú per narcotràfic a Tailàndia per quantitats inferiors als 250 mil·ligrams. 

El presentador sempre ha mantingut que l’empresonament de la dona havia estat una represàlia per la seva lluita contra el tràfic il·legal d’animals, ja que Tailàndia és un dels països amb més pes en aquest negoci. 

Ara, però, tot això queda enrere i Yuyee ha pogut retrobar-se amb els seus fills. Ha estat el mateix Frank Cuesta qui ho ha confirmat a Youtube: “Yuyee ja és lliure, ja està dormint amb els nostres fills. Feia dies que havia de sortir en llibertat, però no he volgut dir res fins que el jutge ho ha confirmat. Només puc donar-vos les gràcies a tots aquells que heu estat al nostre costat amb la vostra estima i la vostra ajuda moral. Ha sortit de presó amb quatre caixes plenes de cartes que li heu enviat”. 

 

Frank reconeix que no ha estat un procés gens fàcil, fins a aconseguir que l’alliberessin: “Això s’ha aconseguit a força de ser molt pesats. No hem perdut l’esperança ni les ganes que es fes justícia. Vaig demanar ajuda a les autoritats espanyoles, però no va servir de res… Però ara no és moment de retrets. Ara és lliure i el triomf és per a ella i per als nostres fills”. 

I afegeix: “Han estat 2345 dies molt durs per a ella, per als nostres fills i també per a mi a nivell personal. Han estat sis anys i mig molt durs, en els quals no podia plorar o estar trist perquè no hi havia ningú que pogués portar tot el que hi ha aquí. Hi ha hagut moltes humiliacions i he hagut d’ajupir el cap moltes vegades. Ara és temps que ella recuperi el temps perdut amb els nens i que es recuperi físicament, perquè no està en el seu millor moment. La vida segueix i no pot parar. Yuyee tornarà a col·laborar amb el nostre refugi salvant animals”. 

Frank Cuesta, a 'El Hormiguero' Antena 3

Antena 3

De moment ha destacat que no concedirà entrevistes ni parlarà massa més al respecte: “He decidit que no parlaré amb la premsa encara perquè no és el moment ni tinc l’estat d’ànim perfecte per fer-ho. Fa temps estava molt enfadat, molt disgustat, però amb l’eufòria que sento ara… No és moment de fer una declaració així. D’aquí a unes setmanes la cosa estarà més normalitzada i podré parlar”. Una boníssima notícia que ha generat infinitat de missatges d’aplaudiments i molta alegria entre els seus seguidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa