El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Frank Cuesta publica un esfereïdor vídeo del tiroteig que gairebé el mata
  • CA

La feina que fa en Frank Cuesta és molt perillosa. El presentador de televisió arrisca cada vegada més en el seu intent de denunciar el tràfic il·legal d’animals. Ha estat atac per animals verinosos, l’han amenaçat, la família ha patit unes greus conseqüències… Però aquesta aventura ha arribat massa lluny. Cuesta ha denunciat públicament que un grup de traficants ha estat a punt d’acabar amb la seva vida.

 

 

El mes passat va escriure un tuit en el qual assegurava que havien estat a punt de matar-lo, encara que hem hagut d’esperar fins ara per tenir més detalls. Cuesta ha publicat un esfereïdor vídeo que evidencia que va salvar-se d’una execució assegurada. Què va passar? Tot va començar amb un nou risc del presentador, que estava gravant en càmera oculta un parell de traficants d’animals per tenir proves contra ells. El problema va ser que el van acabar reconeixent i tot va acabar malament…

 

“El meu company i jo vam estar a punt de ser executats i la veritat és que encara no sé com vam sortir d’allà vius”, comença. Les imatges posen la pell de gallina, i és que se’ls veu clarament a les instal·lacions d’uns traficants de llúdries a Laos. Els tenien enganyats ja quan un altre traficant entra en escena amb una pistola. L’aventurer s’hi tira a sobre, s’escolta un tret i el càmera cau a terra. El següent que es veu és la cara plena de sang i intentant aixecar el company. Van aconseguir arribar fins al cotxe, quan el càmera diu que la bala li ha donat al braç. Mira el moment a partir del minut 3:30. 

 

 

La situació va ser digna de pel·lícula de por, un malson que va comportar que ambdós estiguessin uns dies a l’hospital. El missatge final del vídeo és bastant esperançador, per això, quan admeten que veure els animals lliures fa que tot hagi valgut la pena: “Hem recuperat 587 animals i n’hem alliberat 562 sense rebre cap subvenció ni tenir patrocinadors”. 

 

No l’espanta ni estar a punt de perdre la vida? Sembla que no… 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa