El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els veïns de Frank Cuesta el denuncien per agressió: “No em penedeixo de res”
  • CA

Frank Cuesta torna a estar envoltat de polèmica. L’activista animalista ha estat denunciat pels seus veïns després de protagonitzar una baralla. El problema? Que està construint una nova nau als afores del seu refugi d’animals i això no els agrada. En veure que no el poden convèncer de suspendre l’obra, alguns dels veïns haurien començat a atacar els seus animals: “Han col·locat una xarxa especial per capturar ocells i han ferit la meva cacatua. En veure-ho, he anat cap a casa seva i he sortit amb una denúncia per agressió. Doncs no em penedeixo de res“.

I és que el youtuber assegura que aquest no és l’únic incident que ha patit: “M’han trencat una tanca, m’han matat un gall dindi d’un tret, han disparat a casa meva, han enverinat un guacamai… Vaig anar a casa seva a queixar-me i em van etzibar que havia de marxar al meu país! Jo tinc la doble nacionalitat!”.

“Tinc gravat a l’home mentre admetia que un dels seus treballadors va disparar cap a casa meva per matar el gall dindi i això segurament evitarà que em denunciï per agressió. La policia em va denunciar quan va arribar a la casa i es va trobar amb el que hi havia. Ara hauré de pagar el que costi l’hospital d’aquests i ja està”, explica visiblement molest.

Una agressió que pot comportar-li molts problemes a Tailàndia, encara que tingui proves que demostrin la mala fe dels seus veïns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa