Fran Rivera denuncia un xantatge per Instagram

El torero es queixa que un usuari anònim l'està amenaçant

Fran Rivera ha utilitzat les seves xarxes socials per a advertir a tots els seus seguidors del que està passant en el seu Instagram. I és que el torero ha hagut de fer front a un perfil anònim que li ha fet xantatge i i l’ha amenaçat per no seguir-li el joc, i s’ha dedicat a passar a familiars i amics del torero captures de les converses que mantenien tots dos. Aquest ha estat el missatge que ha llançat, en forma de vídeo, el marit de Lourdes Montes:

“Vull sortir parlant jo abans que això surti per tot arreu perquè vull dir que estic sent víctima d’una manipulació brutal del meu Instagram. Víctima per una persona a la que no li he seguit el joc i s’ha sentit tremendament ofesa i després d’insults i amenaces ha manipulat Instagram i ara ho ha reenviat a moltíssima gent amb la intenció de fer mal a una família, aprofitant tot el renou”, ha explicat Fran Rivera.

I ha continuat assenyalant que: “Per què no poses el missatge en el qual et dic que si us plau em deixis d’enviar aquest tipus de fotos, em fa molta pena, això anirà a les mans del meu advocat i la justícia veurà si es pot fer alguna cosa o no. Això és lamentable i és molt trist que hi hagi gent tan summament dolenta i vulguin fer tant de mal. Li han enviat a la meva filla, a amigues de la meva dona, a amics meus,…”

Nou comentari