Fran Rivera, denunciat per un presumpte delicte d’abús sexual

El jutge considera que la noia no té proves que demostrin la culpabilitat del torero i tertulià, però la seva imatge ha quedat molt afectada

Males notícies per a Fran Rivera. Una jove de Màlaga de 21 anys l’hauria denunciat per un presumpte delicte d’abusos sexuals, segons informa en exclusiva El cierre digital. La noia es trobava amb una amiga a Sevilla quan haurien coincidit amb el torero i un amic. Elles expliquen que els van convidar a estar una estona amb elles, que van anar junts a una casa i que allà s’hauria produït el presumpte delicte. La noia hauria acudit a l’hospital posteriorment perquè l’examinessin i li fessin un informe toxicològic i una exploració física.

El jutge ha decidit arxivar la causa, per això, ja que les noies no haurien presentat proves que demostressin els fets que denuncien. De fet, les càmeres del local no recullen ni tan sols que tots quatre parlessin junts. Elles ho han justificat dient que es trobaven en un punt cec per a les càmeres, però aquest argument no ha convençut al jutge.

A més a més, els resultats dels informes mèdics no serien un indici suficient que provés que el torero hagués abusat d’ella.

Fran Rivera a Espejo Público / Antena 3

Es tracta, doncs, d’una denúncia arxivada per falta de proves. Ara bé, igualment suposa un greu atac contra la imatge del tertulià d’Espejo Público, que és acusat d’un delicte molt greu que podria tenir conseqüències.

Nou comentari