Fran Rivera demana protecció a Twitter: “És la cova dels covards i de l’odi”

Espejo Público va obtenir moltes crítiques quan va anunciar que fitxarien Fran Rivera com a tertulià i, encara més, quan va saber-se que li donarien molt de pes. Aquesta temporada, de fet, té una secció pròpia. En general no agrada que el torero faci d’entrevistador, com tampoc no fan gràcia la majoria de comentaris que deixa anar.

L’última controvèrsia que ha suscitat? Per una dura crítica a les xarxes socials. És a Twitter, precisament, on més insults i comentaris negatius rep. I és per això que ha aprofitat el desè aniversari d’Instagram per explicar per què ha eliminat el seu perfil de Twitter: “És que és tremend. Twitter és la cova dels covards i de l’odi, és terrorífic. Fins que no canviïn les lleis, no es pot ni entrar”.

Fran Rivera   Antena 3

 Antena 3

“No crec que tot sigui real. Existeixen els bots que fan molt de mal a la xarxa. Hi ha gent que no posa el seu nom ni DNI i crec que això hauria de ser obligatori per llei. Twitter és per opinar, normalment malament. Vostè vol un compte? Doncs haurà de posar el nom i DNI i tenir responsabilitat sobre el que digui”, afegia.

Fran Rivera és, segurament, el torero que més crítiques acumula cada dia. La xarxa no l’estima, per la qual cosa ell demana que canviïn les normes per protegir-lo dels atacs més ferotges. Què ha provocat aquesta demanda? Encara més crítiques i comentaris agressius contra ell. 

Nou comentari