El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fran Rivera, víctima d’assetjament sexual quan tenia 16 anys
  • CA

Fran Rivera va canviar les places de toros pels platós de televisió amb l’oferta d’Espejo Público, que li ha permès tenir una secció pròpia en la que entrevistes famosos de tots els àmbits. En l’últim programa, el fill de Paquirri ha estat notícia per una confessió molt íntima sobre la seva vida privada. Estaven parlant dels abusos sexuals quan Fran reconeixia haver estat víctima d’assetjament sexual quan només tenia 16 anys: “Una senyora gran em va oferir diners a l’aeroport de Marràqueix. Em va proposar fer de model, però va acabar dient-me que podria guanyar molts més diners fent altres coses“.

La dona no tenia ni idea de qui era Fran, molt conegut a Espanya però no al Marroc: “Em va veure allà i pensaria simplement que era un jovenet atractiu. No recordo si em va preguntar quants anys tenia, però sí… Podria ser una proxeneta”. Com va acabar la història? Fran s’hauria negat i s’hauria justificat tot dient-li que ell volia ser torero. Susanna Griso va mostrar-se escandalitzada per la història, tenint en compte que podria haver acabat malament. La companya Carmen Lomana va destacar que les intencions de la dona segurament no eren gaire bones: “Et volia de gigoló…”.

Una proposta indecent a la que ell intenta treure ferro ara que han passat tants anys. De fet, Europa Press li ha preguntat la seva opinió sobre “l’assetjament sexual”, un terme amb el que ell no se sent còmode: “Bé, assetjament sexual… Vaja”. Sigui com sigui, queda clar que la dona no tenia un propòsit gens bo. Sempre ajuda que una persona famosa comparteixi un episodi així, per demostrar a altres víctimes que tothom pot patir una situació així i que s’ha de denunciar i s’ha de dir sempre. Una història de la que afortunadament va poder escapar però que podria haver tingut un final molt diferent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Bocamoll a setembre 16, 2021 | 15:23
    Bocamoll setembre 16, 2021 | 15:23
    I vaig jo hi m'ho crec. Au va, que passa que necessites pasta El matador de toros, ara es dedica a explicar històries de pa sucat amb oli

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa