El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ferreras i Atresmedia, indignats amb l’atac de VOX: “No ens intimidareu”
  • CA

VOX ha tornat a carregar contra La Sexta i ho ha fet amb un atac directe en el Congrés: “El govern controla l’opinió identificant els crítics a través del ministeri de la veritat, creat de manera paraestatal per a les empreses Newtral i Maldita. El senyor Ferreras, la senyora Pastor i el senyor Roures són la Gestapo que vigilen la veritat oficial”. 

Aquestes paraules han enfadat molt al presentador de ‘Al Rojo Vivo’, que ha respost en directe: “És mentida. Whatsapp i Facebook no estan monitorats per cap empresa espanyola per censurar continguts polítics. Menteix i ho sap la ultradreta, que és la seva estratègia. La mentida, la manipulació, les boles, els fakes i molt d’odi. No ens intimidaran les amenaces, els insults, les desqualificacions, l’agressivitat salvatge. Que ho vagi aprenent l’extrema dreta, la ultradreta d’aquest país”.

“És un honor fer front a tot això, sobretot si ve de part de l’extrema dreta protofeixista d’aquest país que, desgraciadament, és la tercera força política”, continuava Ferreras.

Antonio García Ferreras La Sexta

Antonio García Ferreras La Sexta

Tot, en la mateixa línia que el comunicat que ha emès Atresmedia en el qual fa públic el seu rebuig absolut a les declaracions de la diputada de VOX: “És inadmissible i injustificable. Atresmedia no està disposada a passar per alt cap atac a la feina dels seus professionals de la informació. Cadascun d’aquests atacs suposa un atemptat a la llibertat a la informació i d’expressió dels mitjans de comunicació, que estan realitzant una feina social necessària i indispensable durant la crisi. No ens deixarem acovardir per les pressions de cap formació política  i reivindicarem la veracitat i independència dels nostres professionals”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa