Gabriel Rufián segueix aconseguint un convidat potent rere un altre en el seu espai d’entrevistes a Youtube. El diputat d’ERC ha convençut Jaume Roures, el president de Mediapro, l’última cara coneguda que s’ha assegut en el sofà de ‘La Fábrica’.

Han parlat una mica de tot, però el tema estrella ha estat la cobertura mediàtica que s’està fent sobre el conflicte català a les televisions espanyoles. La cadena més perjudicada en el discurs de Roures? La Sexta.

I és que no s’ha tallat un pèl en carregar contra Antonio García Ferreras: “Em sembla molt poc periodístic, molt demagògic. Va a totes, amb un objectiu clar. Ha pres partit i la realitat li importa molt poc“.

Rufián ha volgut saber si Roures opina això només sobre el presentador de ‘Al Rojo Vivo’ o sobre tota la resta de programes de la cadena: “És una excepció dins d’aquesta tele?”, preguntava el polític. Roures, per la seva banda, continuava mostrant-se transparent: “No és una excepció. Tots els casos es complementen amb un objectiu comú. Susanna Griso li dona un tractament, Antonio li dona un altre… Però al final l’objectiu del resultat em sembla exactament el mateix… però a públics diferents”.

Nou comentari

Comparteix