El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip crida l’atenció a la germana: “Controla els teus fills”
  • CA

Fins fa poc es pensava que Froilán era el Borbó més rebel. La seva germana ha agafat embranzida, però, i és ella qui més crítiques rep. Ha deixat clar que no li importen el més mínim les normes de prevenció de la Covid-19. Des del principi va sortir de Madrid quan no es podia, ha deixat la mascareta a casa, no ha fet ni cas de la distància de seguretat i ha encadenat una festa il·legal rere una altra.

Fonts d’Informalia asseguren que aquesta situació tindria molt preocupada la seva mare, la infanta Elena. La germana de Felip VI no sap què fer amb ella ni com convèncer-la que faci cas a les normes. Mai no havia estat tan qüestionada l’educació que han donat a la jove Marichalar, que es deixa en evidència cada cap de setmana. 

“La infanta Elena és incapaç de frenar la seva filla. Li ha demanat de totes les maneres que respecti les normes sanitàries i els tocs de queda, però ella fa cas omís als consells materns i continua amb la seva vida al límit”, asseguren.

Victoria Federica intenta fugir de la premsa Europa Press

Europa Press

 

La setmana passada van tornar a enxampar-la en una festa il·legal a altes hores de la matinada, tot incomplent el toc de queda i el nombre màxim de persones que es poden reunir. La sala va ser desallotjada per la policia, el que va permetre saber que la Borbó es trobava allà.

Clarament està oferint un exemple lamentable, el que hauria provocat que Felip fes un toc d’atenció a la seva germana: “Li ha demanat que controli millor els seus fills”. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a novembre 30, 2020 | 10:46
    Josep novembre 30, 2020 | 10:46
    No és pot esperar res bo d'aquesta gentussa amb l'adn defectuós.
  2. Icona del comentari de: Aureli 1 a novembre 30, 2020 | 20:26
    Aureli 1 novembre 30, 2020 | 20:26
    Esteu tots ben tarats borbons , no es pot demanar un comportament correcte a exemplars com vosaltres. Sou purria i com a tal us comporteu. Vergonya i fàstic és el que feu, vividors !!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa