Fani torna a ser infidel a Christofer a ‘La última tentación’

La protagonista de la primera edició ha tornat a caure en la temptació i el seu xicot no pot més

Fani i Christofer formen la parella més mediàtica de la nova edició de La isla de las tentaciones. Els teleespectadors confiaven que, en aquesta ocasió, la noia aconseguiria ser fidel a la seva parella. Ell ho va passar realment malament en la primera temporada, quan Fani el va humiliar en posar-li les banyes descaradament i pràcticament des del primer dia. Molts van sorprendre’s quan ell la va perdonar i, a més a més, li va demanar matrimoni. Han passat un parell d’anys, s’han compromès i han superat aquell mal moment. Com a prova final abans de la boda, optaven per participar en aquesta nova edició del ‘reality’ per demostrar que la falta de confiança i les infidelitats havien quedat enrere. El problema? Que no ha estat així. Només una setmana després de l’inici de la seva convivència, Fani ha tornat a ser infidel a Christofer

Com ha anat en aquesta ocasió? El programa volia que Fani mostrés la seva pitjor cara, per la qual cosa l’obligava a conviure amb Julián. S’han dit de tot públicament en aquests últims mesos, però han deixat les seves diferències enrere ben aviat. En Christofer començava a sospitar que podria acabar passant alguna cosa entre ells, per la qual cosa esclatava en directe després que li mostressin unes imatges d’ells dos lligant a la seva esquena. Christofer, molt enfadat per la traïció de Fani, deixava clar que aquest cop no la perdonarà: “Que segueixi zorreando com a ella li agrada. Això s’ha acabat. Estic fins als collons. No tinc res més a dir d’aquesta dona. Tot això són faltes de respecte cap a mi. No m’ensenyis més imatges d’ella perquè no vull veure res més. Aquesta dona no sap què té al costat”.

Un enuig que demostrava abans de saber que Fani i Julián s’havien embolicat davant de tothom. Uns petons que demostren que Fani no ha après la llicó i ha tornat a caure en la temptació. Poc després, la noia deia que es penedia d’haver-se besat amb el Julián… però el mal ja estava fet: “Em sento com una merda”. Ara totes les mirades estan posades en Christofer, que encara no sap fins a on ha arribat la seva xicota.

Fani i Julián s’emboliquen / Telecinco

És probable que en Christofer no torni a perdonar a Fani després d’aquesta segona infidelitat davant de tota Espanya, un error que la perseguirà tota l’edició. Ara el que caldrà veure és si intenta separar-se de Julián o si aprofita que el mal està fet per seguir endavant amb l’aventura.

Nou comentari