El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fabiola Martínez explica el veritable motiu de la seva separació de Bertín Osborne
  • CA

Absolutament inesperat per a tothom, però Fabiola Martínez, exdona de Bertín Osborne, es va assegurar al programa ‘Deluxe’, de Telecinco, per parlar de com havia estat la separació del pare dels seus fills, i per quin motiu es va produir. Fabiola Martínez i Bertín Osborne es van separar fa set mesos per a sorpresa de tots. La parella decidia posar fi a la seva relació deixant enrere una de les històries d’amor més romàntiques del nostre país i dos fills en comú.

I Fabiola ha decidit explicar ara els veritables motius que van portar a acabar la relació de 20 anys d’amor i 14 de matrimoni. Fa només dos mesos tots dos posaven junts en una revista mostrant, d’aquestam anera, la seva estupenda relació malgrat la seva separació. Però Fabiola ha reconegut que encara continua sentint tristesa en alguns moments trobant a faltar a Bertín en la seva vida, però les coses havien de canviar.

“No em vaig adonar que no estava igual en un moment concret, és un procés, saps que ja no sents el mateix però t’auto convences en lloc de prendre decisions, pels nens, per la família (…) Quan em mirava en el mirall em veia trista, no era jo, m’estava traint a mi mateixa, vaig deixar de pensar en els meus plans, en el meu creixement, en formar-me, a fer projectes que no fossin comuns”.

Fabiola ha explicat en la seva entrevista més íntima que ella necessitava sentir-se dona a més de mare: “Jo vaig perdre una mica la meva identitat, només era la ‘dona de‘, tots els projectes que iniciava tenien a veure amb ell (…) Vaig intentar ser el que jo creia que ell volia i em vaig equivocar”, ha confessat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa