Es fa pública una controvertida càmera oculta a Kiko Rivera

En la gravació, el fill de la Pantoja es queixa que la seva manera no estava pendent d'ell i que sempre estava treballant

La guerra que Kiko Rivera manté amb la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu tiet, Agustín Pantoja, no s’atura. Després que el fill de la cantant s’hagi assegut durant dues setmanes seguides al programa ‘Domingo Deluxe’ de Telecinco per carregar contra part de la seva família, ara s’ha fet pública una gravació de Kiko Rivera parlant d’Isabel Pantoja i altres membres de la família l’any 2006. Ha estat el paparazzi Gustavo González qui ha fet arribar la gravació a la direcció del programa ‘Salvame’. Es tracta d’una càmera oculta feta pel mateix periodista on Kiko té paraules especialment dures per a la seva família.

En la conversa, Gustavo s’interessava per saber com havia passat Kiko Rivera els anys que havia estat en un internat. El fill d’Isabel Pantoja relatava que allò era “en certa manera una presó” i que sovint li va costar estar separat de la seva família. “La meva mare sempre estava treballant. M’anava a recollir el meu oncle o agafava jo el tren o l’autobús, on fos. Però aquests anys a l’internat tampoc han estat dels pitjors de la meva vida”, confessava.

En una altra part de la conversa entre Gustavo González i Kiko Rivera, el fill d’Isabel Pantoja va parlar àmpliament sobre les relacions sentimentals i d’amistat de la seva mare. En aquella època, Isabel Pantoja era parella de Julián Muñoz. Tant de bo no entri (a la presó), de veritat t’ho dic de cor que tant de bo no entri. Primer per ell perquè li tinc afecte i segon per la meva mare perquè ho passarà malament”, explicava.

En aquesta línia, Kiko assegurava que “si la meva mare és feliç, automàticament jo sóc feliç. La meva mare no està amb ell per interès, hi està per amor”, deia en relació a la possibilitat que Julián Muñoz, aleshores alcalde de Marbadell, entrés a la presó. També va expressar que no entenia per què les amistats d’Isabel Pantoja amb Encarna Sánchez i María del Monte havien acabat. Així mateix, pensava que moltes persones s’acostaven a la seva mare per interès.

La reacció de Kiko Rivera a la filtració

La filtració de la gravació no ha fet cap gràcia a Kiko Rivera, que reaccionava acusant el col·laborador de ‘Sálvame’ d’haver-se aprofitat d’un moment de vulnerabilitat. “Aquestes imatges no m’importen, fa ja més de 10 anys d’això, era un noi jove que estava ficat on estava ficat, i altres em pagaven sabent com jo era… Allà ells amb la seva consciència”, ha sentenciat.

Comentaris

    patètics, llegiu el que escriviu 03/02/2021 4:29 pm
    que la seva manera

Nou comentari