El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampen Pastora Soler dinant amb la filla de Raúl Castro i cancel·len el seu concert
  • CA

La gira de Pastora Soler durant Sud-amèrica no està sent tan plàcida com es pensava. Tenia diversos concerts programats, entre els quals destacava un a Miami que estava envoltat de molta expectació. Però els organitzadors li acaben de donar una mala notícia: l’espectacle es cancel·la. Per què? Arran de la polèmica que ha protagonitzat la cantant durant el seu viatge a Cuba.

 

Un col·lectiu LGTBI la va convidar a un dinar solidari que culminaria amb una actuació seva. Fins aquí, tot correcte. El problema va arribar quan van filtrar foto d’aquell dinar… I és que Soler estava acompanyada de Mariela, la filla de Raúl Castro. Molts seguidors cubans de la cantant van omplir la xarxa de dures crítiques cap a ella, ja que no entenien com podia estar a prop seu amb el mal que ha fet la seva família al país. “La cantant espanyola menja llamàntol amb la filla de Castro i el poble de Cuba morint de fam. Gràcies per envoltar-te d’aquells que han destruït Cuba i han matat milers de cubans. No tenies cap necessitat”, han escrit alguns.

 

 

El resultat? La cancel·lació del seu concert a Miami, ciutat en la qual resideixen un munt de ciutadans cubans exiliats. La polèmica ha arribat a tal extrem que l’artista ha decidit escriure un missatge a Instagram per tal de donar la seva versió, demanar perdó i justificar-se. “Vull deixar molt clar que la meva presència a Cuba només va atendre a una acció solidària i desinteressada econòmicament. Demano perdó si algú s’ha sentit ofès amb alguna cosa que hagi fet quan la meva intenció era tot el contrari. Abans de l’esdeveniment que organitzava CENESEX vam acudir a un dinar informar en una casa particular, convidats per un dels organitzadors, on vam coincidir amb moltes persones que no coneixíem, entre elles Mariela Castro”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me da mucha pena de todo lo ocurrido pero ahí tenéis mi explicación 

Una publicación compartida de Pastora Soler (@pastora_soler) el

 

 

“Tot el meu viatge a Cuba es va fer amb el cor cap al col·lectiu LGTBI i el poble cubà. I reitero la meva il·lusió i compromís amb tots aquells que per circumstàncies alienes a mi no han pogut gaudir del meu concert previst a Miami”, ha acabat dient. Com la rebran quan actuï finalment a Miami?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa