El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum el pacte secret entre Enrique Ponce i Paloma Cuevas que perjudica directament Ana Soria

El divorci de Paloma Cuevas i Enrique Ponce va generar molta sorpresa, així com l’actitud que va adoptar el torero quan, poques setmanes després, omplia el seu Instagram de fotografies amb una jove estudiant de Dret. D’aquesta manera es confirmava que havia tornat a trobar l’amor de la mà d’una noia 26 anys més jove, Ana Soria, que automàticament es convertia en personatge del cor. Les primeres setmanes de la seva relació van ser molt intenses i tots dos publicaven una fotografia romàntica rere una altra. Amb això, Enrique Ponce va convertir-se en la riota de la xarxa, a qui acusaven de mostrar-se com un adolescent als seus 44 anys.

Poc després van començar a viure junts en un àtic i van adoptar un cadellet, uns passos agegantats que feien parlar encara més. De cop, però, tots dos van eliminar les fotografies que havien publicat junts fins llavors i ell va anunciar que es retirava del toreig un temps. Les revistes del cor van dir que Paloma Cuevas havia demanat al seu exmarit que les esborrés perquè la premsa deixés de parlar de la seva nova relació quan encara no estaven oficialment divorciats.

Doncs bé, ara la parella ha fet un pas més i han eliminat directament els seus perfils a Instagram. Una decisió dràstica que El Español sap per què han pres… Efectivament, la responsable és Paloma Cuevas. La model hauria signat un pacte amb el torero en el qual es comprometien a complir uns certs requisis a canvi de formalitzar els papers del divorci. Una de les condicions de Paloma seria que Enrique deixés de cridar l’atenció de la premsa, per la qual cosa li demanava que s’apartés de la vida pública. Els seus advocats, conscients que podria tenir problemes si seguia compartint fotografies amb l’Ana podria, haurien recomanat a tots dos que s’eliminessin els seus perfils.

Ana Soria i Enrique Ponce | Europa Press
Ana Soria i Enrique Ponce | Europa Press

Ana Soria és la gran perjudicada en aquest acord, ja que aquesta decisió de la seva parella l’afecta indirectament a ella. Cal recordar que, a més a més d’estudiar Dret, estava començat a despuntar en una carrera d’influencer que ha hagut de tallar de soca-rel. El torero ha acceptat les condicions de l’ex en benefici de les seves filles, però ara també haurà de demanar a la xicota que segueixi les seves indicacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa