El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce, operat d’urgència per culpa d’una hèrnia

Enrique Ponce acaba de ser operat d’urgència. No és el primer cop que el torero passa per quiròfan, però en aquesta ocasió no ha estat una cornada la causant. La revista Semana informa en exclusiva que ha estat operat aquest matí per culpa d’una hèrnia estomacal. Encara no ha trascendit el resultat de la intervenció, només se sap que ha estat en un hospital de Jaén. 

De moment no s’ha pronunciat a la xarxa, on està molt actiu des que va començar a sortir amb Ana Soria. L’estudiant de Dret tampoc no ha dit res públicament, encara que és d’esperar que estigui al seu costat.

Aquesta intervenció podria retrassar les gravacions d’Enrique Ponce, que està treballant durament en un estudi de gravació per donar forma al seu primer disc. El torero vol provar sort en el món de la música amb un CD en el qual podria comptar amb la col·laboració, fins i tot, d’artistes del nivell de Julio Iglesias.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tú haces que cada rincón se ilumine y cobre vida!!???? @anasoria.7 #inlove #enriqueponce

Una publicación compartida de Enrique Ponce (@enriqueponce) el

 

No se sap si haurà d’estar molts dies ingressat ni la gravetat de l’hèrnia que patia. Els seus seguidors, preocupats, han omplert el seu Instagram de missatges d’ànims, amb els quals li desitgen que es recuperi aviat. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa