El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce esborra les fotos d’Ana Soria i es filtra el motiu
  • CA

Enrique Ponce Ana Soria són conscients de la repercussió mediàtica que ha adquirit la seva relació. Des que confirmessin que estan junts, que la premsa del cor ha embogit i ha centrat tots els seus esforços en saber-ne més detalls. Aquesta setmana han estat notícia perquè s’han filtrat algunes de les condicions que hauria imposat Paloma Cuevas en el divorci, però també perquè el torero ha esborrat algunes imatges que tenia amb Ana a Instagram.

Com és que ha decidit fer marxa enrere en aquest sentit? Perquè si per alguna cosa destacava la seva incipient relació, era per no amagar-se. Molts l’acusaven, de fet, d’estar-se mostrant com un adolescent. Què ha passat, doncs? Segons Marisa Martín-Blázquez, col·laboradora de ‘Viva la vida’, té molt a veure el procés de divorci que travessa.

Segons la periodista, Enrique Ponce hauria pres la decisió per les seves filles: “M’han dit que és per les nenes. La seva filla més gran podria veure les fotos i potser li faria mal. Enrique ha refet la seva vida poc després de la separació, sí, però vol que regni la pau. Vol mantenir una bona relació amb Paloma i amb les filles. Si ha esborrat fotos, ho ha fet pensant en les filles”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mar y tú ???

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

 

Cap de les parts interessades s’ha pronunciat al respecte, però realment és destacable el canvi sobtat que sembla haver fet el torero. El temps dirà si aquesta decisió té a veure amb això o ho fa per allunyar l’expectació mediàtica del seu voltant.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa