El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce se sincera sobre el divorci: “He estat un pare absent”
  • CA

El divorci d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas ha fet parlar molt. Formaven un matrimoni molt consolidat després de 28 anys junts i dues filles en comú, per la qual cosa no s’esperava aquesta decisió. Des que ho fessin oficial, que les informacions al respecte s’han anat encadenant… fins al punt que el torero ha volgut enviar un comunicat a ‘Viva la vida’ per donar la seva versió.

Cansat d’escoltar mentides, ell mateix ha donat detall a Toñi Moreno perquè es deixi d’especular. Ha volgut deixar clar que la relació que manté amb Paloma és “meravellosa” i que parlen constantment. Que no és cert que faci dos anys que estan separats com alguns mitjans han afirmat, sinó que van començar a parlar sobre un possible divorci fa cinc mesos: “Fa cinc mesos aquesta parella s’adona que tenen un problema, però m’assegura que tenen bona relació. No ho estan passant bé perquè volien que el divorci no generés massa expectació mediàtica i ha estat tot el contrari”. 

Enrique Ponce i Paloma Cuevas Europa Press

Enrique Ponce i Paloma Cuevas / Europa Press

El que més mal els hauria fet, afirmen, és que la filla gran s’assabentés del divorci perquè un amic li va enviar una foto de la portada de ‘Semana’ que ho anunciava: “Ells havien passat el confinament en família i les nenes només havien vist que bona sintonia entre els pares”. La causa del divorci, segons Enrique Ponce? Que ell ha estat un pare absent: “La seva idea inicial era esperar a què es retirés dels toros per tenir els fills, però ell no va poder deixar el món taurí i per culpa dels compromisos que li ha generat, no ha estat massa a casa i això ha generat un desgast en la parella”. 

El problema arribava amb la nova relació d’Enrique, ja que ràpidament sortia a la llum que havia començat a sortir amb una estudiant de 26 anys menys que ell i començaven les especulacions sobre una presumpta infidelitat. Tot un conjunt d’informacions que els fan estar molt tristos perquè afirmen que estan veient moltes mentides a la premsa.

Toñi Moreno parla amb Enrique Ponce Telecinco

Toñi Moreno parla amb Enrique Ponce / Telecinco

Un altre dels objectius d’aquest comunicat és deixar clar que Paloma Cuevas és “independent econòmicament” i que en cap moment ha estat mantinguda pel torero com s’ha dit. Enrique deixa clar que ella té carrera universitària i una trajectòria professional important. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa