El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa d’Enrique Ponce: decideix provar sort en el món de la música
  • CA

Queda cada cop més clar que la vida d’Enrique Ponce ha fet un gir de 180° des de la separació de Paloma Cuevas. El torero ha canviat l’actitud radicalment, d’un hermetisme total a publicar desenes de fotos i missatges romàntics amb la seva nova parella. Mai no l’havíem vist així, en un amor adolescent que fa les delícies dels seus fans. Estar al costat d’Ana Soria sembla que l’ha canviat, el que demostren els seus gestos però també les últimes notícies sobre ell.

I és que Diez Minutos treu en la portada d’avui una informació molt sorprenent. El torero hauria decidit gravar un disc. No és nou que canti, ja que el 2017 va gravar una cançó amb un grup flamenc. Ara bé, fins ara sempre s’havia pensat que era una afició de Ponce que mai no aniria més enllà. Doncs sembla que no, que finalment s’ha decidit a provar sort també en el món de la música.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surgió la magia en el coliseo…! #nimes #francia #coliseoromano #sentir #vivir #amareltoreo #enriqueponce

Una publicación compartida de Enrique Ponce (@enriqueponce) el

 

El disc ja estaria llest, segons informa la revista. De fet, Enrique Ponce estaria negociant amb diverses discogràfiques la sortida al mercat. Tenint en compte que el torero mai no havia estat tant d’actualitat, és d’esperar que alguna d’elles accedeixi a publicar aquest primer disc amb deu cançons. Una de les sorpreses? Un tema que interpretaria amb Julio lglesias, amb qui manté molt bona amistat. 

De ben segur que Ana Soria l’ha motivat a prendre aquesta valenta decisió. S’ha convertit en el principal suport de Ponce, el que agraeix a Instagram sense vergonya: “Tu fas que cada racó s’il·lumini i cobri vida”, escrivia ell fa només un parell de dies. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tú haces que cada rincón se ilumine y cobre vida!!???? @anasoria.7 #inlove #enriqueponce

Una publicación compartida de Enrique Ponce (@enriqueponce) el

 

La revista afegeix que Ana Soria s’estaria plantejant començar a estudiar a distància per poder acompanyar el seu xicot en la gira taurina per Amèrica. Caldrà veure si l’acompanya o si continua amb la seva vida a Granada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa