El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce i Ana Soria comencen a viure junts en un àtic ben luxós

Enrique Ponce i Ana Soria han fet una passa més en la seva relació i han decidit començar a viure junts. Han llogat un àtic molt luxós amb vistes al mar a Almeria, el que confirmen unes fotos de la revista Semana. Molt il·lusionats amb aquesta nova etapa, se’ls veu a les imatges donant indicacions als operaris del trasllat. 

Fixaran la seva residència aquí, a prop de la família d’Ana i de la universitat en la qual continuarà els seus estudis de Dret. Fa pocs mesos que van començar a sortir, però cada cop sembla més clar que la relació és cada cop més formal.

Precisament sobre aquesta relació li han preguntat a José Manuel Soto a Espejo Público en una entrevista amb Fran Rivera: “Enrique Ponce és un home triomfador, un triomfador de la vida. Crec que ha arribat un moment de la seva vida en la qual ja està de tornada. Ho ha aconseguit tot en la seva professió. Ha guanyat diners, ha obert totes les places grans del món. I ara ell es veu legitimitat de fer el que li doni la gana. Ha arribat i s’ha enamorat d’aquesta nena”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz cumpleaños mi amor!!! ????

Una publicación compartida de Enrique Ponce (@enriqueponce) el

 

Enrique Ponce sempre ha estat un dels toreros més importants, però mai no havia estat tan mediàtic per la seva vida privada: “La gent el critica, però a ell no l’importa. Crec que fins i tot li agrada la burla aquesta de la gent. I surt i dibuixa la seva inicial en la plaça de toros, com un nen petit. Però vaja, està feliç que és el més important. A més a més, recordem que no està fent mal a ningú”. 

Està convençut que l’amor l’ha canviat, per la qual cosa fa pocs dies anunciava que traurà el seu primer disc per provar sort en el món de la música: “Viu la música amb passió i ara com que està tan enamorat i entregat…”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa