El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce s’estrena a Tik Tok amb un vídeo infantil i ridícul

Enrique Ponce i Ana Soria volen seguir fent parlar. Fa només uns dies sortia a la llum el testimoni d’un amic del torero, que deixava clar que li encanta que parlin d’ell. Les revistes van plenes de novetats sobre la història d’amor de Ponce i Ana, el que ha derivat en una persecució mediàtica que no sembla importar-los. De fet, ells no fan més que fer créixer aquesta dèria. 

La premsa del cor estava parlant del seu sorprenent trasllat a un àtic de luxe d’Almeria, el que es convertirà en el seu primer pis en comú. Conviuran junts per primer cop, el que han volgut celebrar amb un vídeo que ha generat moltíssims comentaris.

Tik Tok és, segurament, la plataforma preferida dels més joves. Els adolescents van bojos publicant vídeos curts per recrear escenes divertides o cantar cançons. Qui havia de dir a Enrique Ponce, de 48 anys, que s’hi uniria amb un vídeo infantil amb la seva nova xicota. Queda clar que Ana, de 22 anys, l’està ajudant a modernitzar-se en el món de les xarxes socials. 

En les imatges apareixen asseguts en el sofà de casa, amb les sabates a la mà i vestits de manera casual. De sobte, llancen el calçat a l’aire i fan coincidir el moviment de les cames per aparèixer vestits de gala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nos vamos? ?

Una publicación compartida de Enrique Ponce (@enriqueponce) el

 

Una parella que no deixa de sorprendre els fans.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa