El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Soria, amb problemes familiars per culpa de la relació amb Enrique Ponce

Enrique Ponce i Ana Soria han decidit formalitzar encara més la seva relació i han llogat un àtic ben luxós a Almeria. Els fotògrafs han enxampat la parella en ple trasllat, el que confirma que han decidit començar a viure junts. Han escollit la ciutat natal de la jove perquè pugui continuar allà els seus estudis a la Universitat i perquè estigui més a prop de la família, però sembla que ni tan sols això fa que els seus pares estiguis contents amb la decisió.

El programa de Ana Rosa han revelat aquest matí que la família d’Ana està molt disgustada amb la decisió. Consideren que és massa jove i que fa poc temps que estan junts com per fer aquest pas. A més a més que són conscients que ell encara no està divorciat de Paloma Cuevas formalment…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tú haces que cada rincón se ilumine y cobre vida!!???? @anasoria.7 #inlove #enriqueponce

Una publicación compartida de Enrique Ponce (@enriqueponce) el

 

Els col·laboradors han aportat més informació sobre aquest trasllat: “Van decidir que viurien a Almeria el passat mes d’agost. Va ser ell qui va tenir l’última paraula, ja que volia quedar-s’hi perquè se sent a gust allà. Viuran en una zona molt nova, a prop del mar i dels pares d’Ana”.

Sandra Aladro ha tret a la llum, per això, que la jove estudiant no compta amb el suport de la família: “No els hi va agradar gens que Ana decidís començar a viure amb ell tan aviat perquè només té 21 anys i està estudiant. L’acord familiar al que van arribar va ser que ella es comprometés a no abandonar els estudis encara que s’independitzés i és per això que s’ha matriculat a la universitat d’Almeria”. Alessandro Lequio, més àcid, comentava que és sospitós que encara no l’hagin vist pel campus: “La majoria dels universitaris ja fa un mes que tenen classe i passegen amb la carpeta a la mà. A ella no li veiem moltes ganes d’estudiar… Té més ganes de muntar a cavall”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disfrutando de la naturaleza ??

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

 

Comentaris a part, afegeixen que Enrique Ponce no s’hauria endut res de la seva antiga casa: “Estan comprant tots els mobles des de zero, ell no s’ha quedat res de les altres cases. Tenen tots els serveis possibles, a més a més, fins i tot un gimnàs. Em diuen que paguen 1.100 € perquè és un àtic amb vistes al mar”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa