El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce, viral per un gest romàntic a la parella: “Fa el ridícul”
  • CA

Enrique Ponce i Ana Soria han omplert Instagram de fotografies i missatges romàntics durant tot l’estiu. Des que confirmessin que estan junts, que la premsa rosa els ha convertit en protagonistes indiscutibles. Interessa, i molt, què fan i què es diuen públicament. Ara bé, en aquestes últimes setmanes han abandonat el ritme frenètic de publicacions.

Això no vol dir, però, que hagin deixat de fer-se dedicacions. De fet, aquest diumenge n’hem vist una nova mostra durant la correguda de bous d’Enrique Ponce. El torero torna a ser notícia per un gest dedicat a la seva parella que s’ha fet viral a Twitter ràpidament. 

 

En un dels moments àlgids, Ponce va dibuixar una lletra ‘A’ (la inicial del nom de la seva parella) a la sorra. Un gest que ha donat ales a molts usuaris de la plataforma per fer-ne mofa i destacar el caràcter adolescent que demostra.

A ella no l’hem tornat a veure en una plaça de toros després d’una visita en la qual van enxampar-la molt afectada quan Enrique va patir una cornada. Sembla que ha optat per deixar d’acompanyar-lo per les diferents corregudes de bous, però segur que torna a publicar una foto romàntica amb ell ben aviat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa