El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fotos impactants d’Enrique Ponce i Ana Soria en una forta discussió en públic
  • CA

Enrique Ponce i Ana Soria es troben a l’ull de l’huracà des de fa uns dies, quan va saber-se que el torero havia esborrat el seu perfil d’Instagram (ple de fotos amb la jove estudiant). Un canvi que arriba poc després que es confirmés que Ana no estava convidada a la comunió de la filla de Ponce, una situació complicada que ara empitjora amb la publicació d’unes fotos en les que se’ls veu discutir en ple carrer.

Diez Minutos publica unes imatges molt impactants que treuen a la llum una forta baralla de la parella, una discussió en públic que va ser captada pels fotògrafs que els persegueixen a tot arreu.

El torero i la model sortien de la casa en cotxe i paraven per fer un petit passeig amb el seu gos. Estaven en un camp als afores d’Almeria quan començaven a discutir entre crits i fent gestos molt expressius que no deixen dubte. De fet, se’l pot veure a ell amb les mans al cap com a senyal de la desesperació.

Enrique Ponce i Ana soria, enexampats en una forta discussió / Diez Minutos

Dies després d’aquestes fotos, se’ls hauria vist junts en una plaça de toros. Preguntada sobre la relació, Ana hauria assegurat que estan “molt bé” i que si no ha anat a veure’l torejar més és perquè està d’exàmens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa