El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Soria, ‘persona non grata’ a la comunió de la filla d’Enrique Ponce

La relació d’Enrique Ponce i Ana Soria va fer parlar moltíssim en els primers mesos. El torero sorprenia en anunciar que es divorciava de Paloma Cuevas, la mare de les seves filles amb qui havia estat casat més de 25 anys. De cop ho deixaven i ell iniciava una relació amb una estudiant de Dret de 27 anys menys que ell. Les revistes del cor van embogir i l’expectació mediàtica al seu voltant va accentuar-se encara més quan ambdós van començar a publicar fotografies romàntiques a Instagram. Aquesta situació no va agradar gens a l’exdona de Ponce, que va exigir que deixessin d’acaparar tanta atenció enmig d’un divorci complicat.

Els ha costat molt posar-se d’acord, però ara que sembla que ho han fet s’enfronten a un nou problema. Aquest estiu s’havia de celebrar la comunió d’una de les filles de l’antic matrimoni, però van decidir posposar-la pel tema Covid. Ara només queden uns dies perquè se celebri, el que ha ajudat a què es filtri que Paloma Cuevas ha posat com a condició que la nova xicota de l’exmarit no acudeixi.

Ana Soria, doncs, és persona non grata a la cerimònia. Paloma Cuevas és conscient que una fotografia d’elles dues juntes en una reunió familiar generaria moltíssims comentaris. Per tal d’evitar-ho, hauria convençut a Enrique Ponce perquè no vaig acompanyat de la seva nòvia. Un autèntic menyspreu cap a la jove, que es veu apartada d’un dia important per a la filla del seu xicot.

Enrique Ponce i Ana Soria, quan encara tenien Instagram

El convit posterior a la cerimònia se celebrarà a la casa que va compartir el matrimoni i acudiran pocs convidats. Missa, còctel en el jardí de la festa i una correguda de bous breu protagonitzada per Enrique Ponce. I tot, amb Ana Soria castigada sense poder assistir. No s’ha filtrat què opina de la decisió, però algunes fonts deixen clar que la noia ha entès perfectament la situació i que no ha posat cap inconvenient. Caldrà esperar a la publicació de les fotos de la comunió per veure quin és l’ambient que s’hi respira i quina actitud tenen Enrique Ponce i la seva exdona Paloma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa