El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García humilia un convidat en directe: “Ets un maleducat i un fals”
  • CA

Asraf Beno ha acudit al plató de Viva la vida després de l’entrevista de la seva promesa al Deluxe de dissabte. L’exconcursant de Gran Hermano VIP ha sorprès molt en concedir unes declaracions molt favorables a Isabel Pantoja, a qui havia posat verda en el passat: “La meva relació amb la meva sogra ha estat súper bona sempre. Fins i tot hem arribat a jugar junts a pòquer”. Unes paraules que no han agradat a la presentadora: “A La casa fuerte vas parlar molt malament d’ella… Quina és la versió que ens hem de creure? Molt fals, això”, etzibava Emma García.

La tensió no acabava aquí, per això. Estaven en plena entrevista, quan el convidat agafava el mòbil i es posava a respondre un Whatsapp en directe. La presentadora no es tallava un pèl i li preguntava obertament si estava parlant amb Isa per preguntar-li alguna cosa sobre la conversa. Ell ho negava i no tenia problema en reconèixer que estava parlant amb un amic.

La presentadora va interpretar aquest gest com una falta de respecte, tenint en compte que no li estava fent ni cas per posar-se a parlar amb un amic enmig de l’entrevista (per la qual estava cobrant, per descomptat). És per això que Emma García va esclatar: “Em sembles molt maleducat. Estem aquí parlant i tu amb el mòbil? Maleducat, ets un maleducat, Asraf”.

Emma García esclata contra el convidat en directe / Telecinco

El noi no sabia què fer i li donava la raó: “És que és així, no era un missatge d’Isa…”. Una reacció que enfadava encara més a Emma: “Em donaràs la raó com als ximples, ara?”. Una gran tensió acumula que deixa clar que el programa trigarà a tornar a convidar l’exconcursant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa