El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren quines activitats extraescolars farà Elionor a l’internat
  • CA

Elionor de Borbó s’enfronta a un curs escolar nou a l’internat de Gal·les que han escollit els pares per a la seva primera experiència a l’estranger. Felip VI i Letícia confien que la princesa torni més madura i amb l’anglès encara més perfeccionat, el que aconseguirà a canvi d’una autèntica dinerada. De moment està fent classes telemàtiques des de l’habitació de la residència, ja que tots els alumnes han de complir una quarantena de quinze dies per evitar contagis. Des de La Zarzuela i la pròpia escola han repetit una vegada i una altra que ella serà “una alumna més” i que no comptarà amb cap mena de benefici ni avantatge. L’última informació que s’ha filtrat són les extraescolars que haurà de cursar a partir de la setmana vinent.

La revista Semana diu que Elionor podria haver-se apuntat a Tai Chi, classes de jardineria, ceràmica i de costura. A més a més, l’internat motiva els alumnes a participar activament en tasques filantròpiques com la neteja de platges. Deixant de banda aquestes opcions, l’escola també té equip d’hoquei, bàsquet i pistes de tenis. Donen molta importància a l’esport, ja que també ofereixen classes de fitness, zumba, boxa o karate.

Elionor de Borbó, en una de les fotos a l’internat compartides per la Casa Reial

Una oferta espectacular de la que no poden presumir moltes escoles, certament. Cal destacar que l’internat té un diari propi que escriuen els mateixos alumnes, el que permetria a Elionor seguir els passos de la mare en el món del periodisme. Sembla que la noia encara té dies per acabar d’escollir tot el que vol fer, unes propostes que els diaris estan desitjant que es filtrin a la premsa per poder explotar les aficions secretes de l’hereva dels Borbons. De moment la Casa Reial no s’ha pronunciat sobre el tema i no han volgut donar detalls sobre les assignatures o les extraescolars que cursarà la nena durant aquests dos anys lluny de casa. El primer dia van compartir fotografies d’ella en els jardins de l’escola, però no han tornat a dir res més sobre el tema. Un hermetisme que molts critiquen, tenint en compte que poca gent compra la idea que han estat els reis qui han pagat aquests diners de la seva butxaca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa