El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena de Borbó té nou xicot: “Empresari important del món de les finances”
  • CA

Des que Elena de Borbó se separés de Jaime de Marichalar, que s’ha especulat molt sobre la vida amorosa de la filla gran de Joan Carles. No se li ha conegut xicot oficial des de llavors, encara que la premsa rosa l’ha relacionat amb diversos personatges coneguts.

Avui, però, s’ha filtrat a la premsa que la Infanta podria haver donat una nova oportunitat a l’amor. Així ho expliquen els seus veïns a Informalia, que dona detalls sobre la seva misteriosa parella en exclusiva.

“L’han vist un parell de cops acompanyada pel mateix home. Un dels veïns m’explica que semblen molt còmplices. Oficialment hi ha silenci al voltant d’aquest personatge “divertit” que “tant fa riure” a la germana del rei Felip VI”, escriuen.

Elena de Borbó, captada pels 'paparazzi' / Europa Press
Elena de Borbó, captada pels ‘paparazzi’ / Europa Press

Què se sap sobre la nova il·lusió d’Elena? Diuen que podria tractar-se d’un empresari important en el món de les finances, “algú molt respectat en el sector”. Alt, prim i al voltant dels 50 anys: “Sempre va molt elegant“. Unes qualitats que recorden a les del seu exmarit, que tampoc no ha tornat a tenir parella.

Els paparazzi ja fan cua a les portes de la casa d’Elena, disposats a fer guàrdia fins aconseguir la fotografia que confirmi la relació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa