El motiu de l’absència d’Omar Sánchez en els últims programes de ‘Supervivientes’

El xicot d'Anabel Pantoja s'ha perdut les darreres gales del concurs

El presentador Jordi González ha pogut reunir-se amb tots els concursants en el programa ‘Supervivientes: El debate final’. Després d’haver conviscut tots junts a Honduras, arribava el moment de resoldre definitivament tots els comptes pendents. El presentador català va començar la gala presentant a tots els expulsats. Però va haver-hi una absència important: la d’Omar Sánchez. Jordi revelava llavors que el canari no havia pogut assistir per trobar-se malalt.

Poc després van entrar els últims tres finalistes: Lola, Melyssa Pinto i Gianmarco Onestini. “Meravellosa. Has enamorat a mig món”, li va dir Jordi a Melyssa. “I a l’altre mig món tu, Lola”, va afegir. Per part seva, a Gianmarco li va dir que el cansament d’haver estat més de tres mesos sobrevivint a Hondures li sentava de meravella.

“Heu fet un molt bon programa. Us vull donar les gràcies en nom de l’equip. Ha estat un èxit gràcies a la vostra actitud, al fet que no heu dit que no a res, estem molt orgullosos de vosaltres”, va dir posteriorment Jordi. Després de repassar com havia estat la final, els concursants es posaven en peus per a rebre a la guanyadora de l’edició: Olga Moreno. “Gaudeix-ho molt, compra’t tot el que vulguis perquè t’ho has guanyat”, bromejava Jordi amb ella.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 27/07/2021 9:35 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari