El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Maestro Joao trenca amb la seva parella, Santi Rubio
  • CA

El televisiu Maestro Joao, participant de diversos realitis, acaba de trenca amb la seva parella, Santi Rubio, amb qui portava vuit mesos sortint. Així ho publica la revista ‘Lecturas’, que assegura que Joao, que estava molt il·lusionat amb el que anomenava el seu ‘Rubio’, passa el mal moment amb pena però molta força.

Joao eliminava fa uns dies del seu Instagram tot rastre del qui ha estat la seva parella, una dada que va fer saltar totes les alarmes. I ara, el televisiu vident ha esborrat fins i tot el seu compte d’Instagram.

Joao va començar amb Santi Rubio, antic pretendent de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, després d’acabar la seva relació primer amb Pol Badía i després amb Alberto Armenteros. Tots dos es van conèixer en una discoteca abans de la pandèmia de la Covid-19, però durant el confinament no van perdre el contacte, el que va fer que posteriorment decidissin iniciar una relació de parella.

Santi Rubio és andalús, i va tenir diverses etapes en el programa per trobar parella de Telecinco que, en aquells dies, estava presentat per Emma García: va debutar com a pretendent de Carolina l’any 2014 i va tornar en els trons d’estiu del 2016.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa