El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Edurne denuncia l’allau d’insults i comentaris masclistes que la culpen del mal partit de David De Gea
  • CA

La derrota del Manchester United davant del Villarreal a la final de l’Europa League ha tingut un clar protagonista a la xarxa. David De Gea ha estat assenyalat com el culpable, ja que no va ser capaç d’aturar cap dels penals que va llançar l’altre equip i també va ser ell qui va fallar el xut definitiu. El més greu de tot plegat és que la xarxa s’omplia ràpidament de missatges àcids i molt cruels que acusaven Edurne, la seva parella, de ser “la causant indirecta” dels errors del porter.

El nom de la cantant es va convertir en trending topic davant l’allau de crítiques que va rebre per la mala actuació del pare de la seva filla, quan ella no havia tingut res a veure. Indignada en veure que alguns asseguraven que el futbolista ha baixat el seu rendiment per què ella “el distreu”, escrivia un missatge que manifestava el seu enuig: “I una vegada més, avui es demostra que hi ha molt a fer en la societat per lluitar contra el masclisme“, denuncia la cantant en un missatge que ràpidament s’ha viralitzat a Twitter.

La parella va donar la benvinguda a la seva primera filla en comú a principis del mes de març, una vida privada que alguns aprofiten per carregar contra el futbolista. Els missatges masclistes i sexistes contra ella es multiplicaven, el que també feia reflexionar a altres usuaris que se sumaven a una denúncia conjunta que a poc a poc anava arraconant els crítics.

Una nova controvèrsia que demostra, tal com destaca la protagonista, que encara queda molt a fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa