El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Controvèrsia a l’aniversari del duc d’Edimburg: han manipulat la foto?
  • CA

El duc d’Edimburg celebra avui el seu 99è aniversari, el que fa que tot Windsor estigui de celebració. El marit de la reina d’Anglaterra suma un any més malgrat els múltiples problemes de salut que arrossega. I com ho ha celebrat? Al Palau amb la reina Elisabet, el que feia temps que no passava, ja que el duc va prendre la decisió d’abandonar el seu paper institucional i marxar a descansar a Sandringham fa un temps.

Des que va començar la crisi del coronavirus, però, el matrimoni s’ha confinat al palau de Windsor, on avui celebren l’aniversari del duc. Un aniversari atípic en el qual han gaudit d’un esmorzar privat. 

Per tal de commemorar aquesta data tan important, Buckingham ha publicat una fotografia nova dels dos junts feta la setmana passada en els jardins. La imatge ha fet parlar molt, primer perquè és conegut per tots que el matrimoni no viu el seu millor moment i per un detall que no ha passat desapercebut. El què? Les mans de la Reina, que semblen haver estat retocades amb Photoshop perquè es nota massa la silueta.

S’han publicat un munt de comentaris que opinen el mateix, en resultar evident que la imatge ha estat manipulada en aquest punt. La pregunta és per què? Fa un temps va preocupar veure les mans de la Reina plenes de blaus, el que va fer sospitar que potser tindria algun problema de salut que no ha sortit a la llum. Han retocat les seves mans perquè en aquesta ocasió no se li vegin? 

Sigui com sigui, queda clar que Palau vol transmetre una imatge d’unitat enmig d’un temps molt difícil. A més a més de compartir aquesta imatge nova del matrimoni, també han publicat fotografies antigues en les quals es veu la parella des dels seus inicis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Wishing The Duke of Edinburgh a very happy birthday! His Royal Highness turns 99 today and will spend the day with The Queen at Windsor.

Una publicación compartida de The Royal Family (@theroyalfamily) el

Està previst que aquest dissabte se celebri la desfilada en commemoració a l’aniversari de la reina Elisabet, a més a més. El coronavirus ha provocat que es faci a petita escala, però. Unes celebracions que el palau de Buckingham està intentat aprofitar per demostrar fortalesa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa