El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Diego Matamoros, a quiròfan per tres retocs estètics més als 35 anys
  • CA

Diego Matamoros és el fidel hereu del seu pare. Ell no treballa a Sálvame, però sí que el copia pel que fa a la manera de comunicar-se a Instagram amb els seus seguidors. A més a més, és innegable que comparteix amb ell l’obsessió per la cirurgia estètica. Només té 35 anys, però és habitual dels retocs estètics des que era molt més jove. No vol envellir i enganya el físic amb unes operacions que impedeixen que li surtin arrugues i que el fan semblar més prim. Fins ara s’havia injectat àcid hialurònic, Botox i plasma. Ha seguit tractaments multivitamínics, s’ha sotmès a una liposucció d’alta definició per marcar els abdominals i, fins i tot, s’ha retocat els glutis per aconseguir un efecte Push Up que li elevi i l’enforteixi. 

La llista de retocs que s’ha fet és interminable, però ell segueix sense tenir-ne prou. Ho demostra l’última informació de Lecturas al respecte, que assegura que Diego Matamoros ha començat l’any passant per quiròfan. L’objectiu de l’última intervenció? Potenciar les zones més marcades de la seva cara: s’ha posat més pòmuls, s’ha tornat a injectar Botox i s’ha realitzat una masculinització facial que potencia la mandíbula. Parlem d’un pack complet que l’ajudaria a aconseguir unes faccions més marcades, el que ha aconseguit gràcies a unes infiltracions d’àcid hialurònic que aporten un efecte contouring.

Diego Matamoros posa amb el pare i el cunyat per celebrar l’Any Nou / Instagram

Diego Matamoros es mostra encantat amb el resultat i ho reconeix davant de la revista: “M’he fet una remodelació de l’oval facial que no necessita cirurgia. Per a mi és una cosa indispensable”. Queda clar que l’influencer vol veure’s guapo i que està disposat a gastar-se tots els diners del món si així ho aconsegueix. El jove sortia amb una cirurgiana plàstica fins fa relativament poc, el que no sorprèn tenint en compte el munt d’hores que deu passar en aquest tipus de clíniques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa