El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ruptura sorpresa: Dani Rovira i Clara Lago tallen després de cinc anys
  • CA

Dani Rovira i Clara Lago han pres una decisió que ha deixat tothom sense paraules. La parella d’actors ha tallat després de cinc anys junts, el que ha pillat per sorpresa els seus seguidors. Res feia pensar que trencarien, més aviat tot el contrari. Se’ls veia millor que mai, almenys públicament, tal com evidenciaven els romàntics comentaris que es dedicaven a la xarxa. L’últim, durant l’aniversari de l’actriu fa un parell de mesos, quan Rovira va escriure una tendra felicitació: “Ella. Avui és el seu aniversari i al mateix temps el regal més gran de la meva vida”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella.  Hoy es su cumpleaños y al mismo tiempo el mayor regalo de mi vida.

Una publicación compartida de @ danirovira el

La revista ‘¡Hola!‘, per això, ha xafat tots en assegurar que els actors han decidit separar-se. Aquest sorprenent gir inesperat hauria estat confirmat pel representant de Clara Lago, que ha volgut deixar clar que la ruptura ha tingut lloc recentment i de manera amistosa.

Què haurà passat? De moment no han transcendit els motius de la ruptura, encara que no és probable que els protagonistes en parlin públicament. No s’havien separat des que actuessin a ‘Ocho apellidos vascos’, la comèdia que els va unir i que els va convertir en una de les parelles més consolidades del panorama.

Clara Lago i Dani Rovira El Hormiguero

Clara Lago i Dani Rovira / El Hormiguero

Ara, cinc anys després, sembla que cadascú seguirà el seu camí… Tot i això, està previst que segueixin treballant junts en la seva fundació benèfica. Sempre gelosos de la seva vida privada, caldrà veure si canvien de parer i decideixen explicar què ha passat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa