El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira, molt sincer sobre la nova vida després del càncer
  • CA

Dani Rovira està molt agraït als metges per haver aconseguit que es curés d’un càncer que el va preocupar moltíssim. L’actor va estar molts mesos en quimioteràpia per intentar superar una malaltia que a poc a poc intenta deixar enrere. Ara, completament recuperat, se centra en la feina. Aquest cap de setmana l’hem vist al FesTVal de Vitòria, on ha recollit un premi pel seu programa de TVE. Ha aprofitat l’ocasió per respondre les preguntes dels reporters d’Europa Press, que s’han interessat sobre el seu estat de salut i l’experiència d’haver rodat una pel·lícula amb Dwayne Johnson The Rock a Hollywood: “Treballar amb ells allà va ser molt sorprenent. Hom no s’acaba de creure encara aquest tipus d’oportunitats i des d’aquí vull agrair al director que hagi confiat en mi perquè ha estat una experiència meravellosa per a mi anar a Hollywood a deixar-me colpejar per Dwayne. No ho oblidaré mai! I no m’he netejat encara les zones on m’ha colpejat”.

“Ara estic genial. Si ara m’enxampa La Roca, el rebento jo a ell. Aquesta no és una nova vida perquè segueixo sent el mateix, però és veritat que si vius una cosa així, et replanteges moltes coses i et coneixes millor a tu mateix. Ara veient-ho des de la distància i estant sa com estic, en certa manera he de donar les gràcies a moltes coses que m’han passat perquè et fa fer clic el cap i crec que hi ha un 2.0 d’un mateix. Aquesta ha estat una cosa que ja ha passat, que no se m’oblidarà mai, però que m’ha fet afrontat tot el que ve per endavant d’una altra manera. He après moltíssim del meu càncer, qui no? S’ha d’aprendre d’aquest tipus de coses, especialment de les dolentes”, afegia molt seriosament.

Aquests últims dies s’havia especulat sobre una possible relació amorosa entre Dani Rovira i la cantant d’Operación Triunfo Ana Guerra. Ell no ha volgut comentar res al respecte, sempre tan hermètic, però ha reconegut que la troba “molt guapa”. Caldrà esperar, doncs, per veure si arriba una confirmació o un desmentiment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa