El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Martín té nova parella: el cacen de la mà d’una ‘influencer’
  • CA

Dani Martín sempre ha estat molt hermètic pel que fa a la seva vida privada. S’ha parlat molt de les famoses amb les que hauria sortit, però ell mai no ha volgut parlar al respecte. Avui és precisament una novetat en el seu currículum amorós el que el converteix en protagonista de la portada d’una revista del cor. El cantant, conegut per haver estat el vocalista d’El Canto del Loco, hauria començat a sortir amb una influencer molt coneguda, María Partida. La jove es fa anomenar Meriloves a Instagram, el nom artístic que ha escollit per guanyar fama. Molts la coneixen per ser amiga de les també influencers María Pombo i Laura Escanes, amb les que acudeix diversos actes socials. Hauria estat gràcies a la primera d’elles que hauria conegut a Dani Martín, ja que el marit de María és molt amic de l’artista.

Dani Martín, enxampat amb la influencer Meriloves / Instagram

La revista ha publicat diverses fotografies de la nova parella i dona detalls sobre com han començat: “Han sortit a dinar i sopar amb amics i les dues cites van acabar marxant juntes a casa de Dani”. Cal destacar que en l’última entrevista de Dani Martín a El Hormiguero, va sorprendre sentir-lo dir que estava obert a l’amor: “Ara em ve de gust perquè gràcies a la teràpia m’estimo un munt i sé que tinc molt a oferir”.

María va estudiar Dret i Ciències Empresarials i té una filla, fruit del seu matrimoni amb el futbolista gallec Pedro Mosquera. Van casar-se el 2018 i van separar-se només dos anys després, quan la seva nena era encara molt petita. Ara està centrada en aquesta nova relació amb Dani Martín, la que diuen que la té “molt il·lusionada“.

Meriloves publica diverses fotografies d’Instagram

Una noia amb qui Dani Martín hauria començat una relació recentment i que sembla que funciona molt bé, tenint en compte que ja l’ha presentat als seus amics. De moment cap dels dos no s’ha pronunciat al respecte i no han compartit fotografies junts, el que no sorprèn tenint en compte que el cantant no ho acostuma a fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa