El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Martín mostra els efectes de la malaltia dermatològica que pateix
  • CA

Dani Martín pateix una patologia cutània crònica anomenada rosàcia, un tipus d’acne que afecta principal a la zona central de la cara. No es tracta que apareguin grans de manera constant, sinó que provoca erupcions puntuals molt molestos. El cantant mai no ho ha amagat, més aviat tot el contrari. En els últims tres anys no ha dubtat en compartir imatges d’aquest trastorn dermatològic per normalitzar-ho: “M’ha acostat acceptar que de tant en tant la meva pell pateix aquests brots, però aquest també sóc jo“, deia fa uns mesos.

Avui ha compartit un parell de vídeos en els quals torna a demostrar que no vol ocultar aquest trastorn: “Avui tinc un dia ple de promocions i em llevo amb la cara així… Sabeu una cosa? M’és igual, cada cop m’és més igual i cada cop m’importarà menys. Seguiré cuidant de la meva m… de rosàcia, però em sento feliç”.

“He d’anar a un programa, després a un altre… Però vaja, el maquillatge està per això, per no haver de sortir a televisió així”, deia sense vergonya. Amb molt sentit de l’humor, el cantant es reia de si mateix: “Sembla arròs a banda però i què? Si a vosaltres us passa el mateix i veieu que hi ha algú que se’n riu, li dieu que teniu rosàcea i li pregunteu quina hora és. Els feu un petó i els dieu que caminin pel lloc correcte”.

Avui ha patit aquesta forta erupció, però aclareix que és puntual: “De fet, últimament estic notant molta millora gràcies al munt de tractaments que fan”. Una transparència que ha rebut molts aplaudiments per part dels seus fans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa